NIEUWS
/ 27.05.2019

Eurofactor Quality Award 2018 voor John van Wijk van Raad International BV

John van Wijk van Raad International BV heeft uit handen van Mark Putters, Branch Director Eurofactor Nederland, de Quality Award 2018 in ontvangst genomen.

 Sinds 2010 wordt deze unieke kwaliteitsprijs toegekend aan partners van Eurofactor die zich onderscheiden door speciale kwaliteitscriteria. Deze omvatten met name de exacte analyse van de financiële behoeften van de betrokken onderneming, een hoge kwaliteit van het advies en een professionele voorbereiding en ondersteuning bij het implementatieproces.

Op basis van diverse kwalitatieve en zeer kritische selectiecriteria voert Eurofactor jaarlijks een evaluatie uit van haar businesspartners en reikt Eurofactor de kwaliteitsprijs uit voor invoering van nieuwe verbintenissen en een kwalitatief hoogwaardige samenwerking.

De award is een bevestiging van de prettige en succesvolle samenwerking tussen Eurofactor en Raad International BV. We zien deze Quality Award derhalve als een bevestiging van de constructieve krachtenbundeling tussen Raad en Eurofactor die leidt tot realisatie van de groeiambities van beide partners.

 

eurofactor ned