Over ons

Wie doelen wil bereiken, heeft een visie nodig. Het succes van uw bedrijf heeft u te danken aan de kwaliteit van uw producten en diensten. Wij bieden u professionele ondersteuning, afgestemd op uw wensen en behoeften. Eurofactor is uw partner op het gebied van commercial finance.

Eurofactor Nederland

Als succesvolle ondernemer moet u permanent waken over uw strategische positionering. U bent er zich van bewust dat uw strategische visie in een dynamische en concurrerende omgeving van dichtbij moet worden bijgestuurd. Dit geldt niet alleen voor het verder ontwikkelen van uw product- en dienstverlening, maar ook voor de financiering van uw onderneming.

Wij zijn altijd dichtbij: Eurofactor Nederland is gevestigd in 's- Hertogenbosch en is een trade mark van Crédit Agricole Leasing & Factoring SA- Dutch Branch. U vindt ons, naast Nederland, in België en Duitsland met customer servicecentra in Oberhausen en München en commerciële teams in Brussel, Düsseldorf, Frankfurt en München. We hebben tevens oplossingen voor u als u in Oostenrijk of Zwitserland gevestigd bent.

U profiteert van onze ervaring: Wij zijn sinds 1988 vertegenwoordigd op de Duitse markt en lid van de Duitse Factoring Association. De Eurofactor Groep is sinds 1964 internationaal op de markt aanwezig. Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de financiële branche.

We getuigen van ervaring op internationaal gebied: Als nummer 1 in Import Factor en toonaangevende speler in Export Factor werken we nauw samen met de verschillende entiteiten van de groep Eurofactor in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Polen. We maken eveneens deel uit van de twee internationale factoringorganisaties International Factor Group (IFG) en Factor Chain International (FCI).

 

EUROFACTOR

Kies voor een sterke partner

Uw solide financiële partner: We zijn de specialist in factoring of Commercial Finance binnen de groep Crédit Agricole. Crédit Agricole is de grootste bank in Frankrijk en maakt deel uit van de acht grootste wereldbanken (op basis van eigen vermogen) en doet wereldwijd beroep op de expertise van 138.000 werknemers.

Ons succes is synoniem voor betrouwbaarheid: Onze omzet groeit constant en is meer dan verdubbeld over de laatste zes jaar. We scoren beter dan het gemiddelde in de markt.

Voor uw behoeften ontwikkelen we oplossingen op maat: We werken samen om de optimale dienstverlening vast te leggen op basis van ons breed productaanbod van financiering en kredietverzekering. Met onze producten bent u verzekerd van een voorsprong op uw concurrenten.

Onze focus op dienstverlening komt u ten goede: U beschikt bij ons over een vast contactpersoon die zich bekommert over uw belangen. Dit nauw contact biedt een grote flexibiliteit en uw vragen worden snel beantwoord. Onze persoonlijke aanpak geldt zowel voor het debiteurbeheer als voor de behandeling van uw limietaanvragen. De kwaliteit van onze dienstverlening is reeds diverse malen bekroond.

 

Onze waarden

KWALITEIT

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn overtuigd van onze vaardigheden en zijn gemotiveerd om, samen met u, topprestaties te leveren.

INNOVATIE

INNOVATIE

We staan open voor nieuwe ideeën en promoten innoverende initiatieven. We controleren steeds opnieuw bestaande processen en dienstverleningen, om zo permanent bij te sturen op de veranderende markteisen.

klanttevredenheid

KLANT-
TEVREDENHEID

U als klant staat voor ons centraal. We bieden een luisterend oor om onze handelingen en processen aan te passen op uw behoeften. De begrippen snelheid en kwaliteit staan voorop. Wij beschouwen onze samenwerking als een duurzaam partnerschap

PASSIE

PASSIE

Wij kiezen bewust voor een platte organisatiestructuur en stimuleren het eigen initiatief van onze medewerkers in een vertrouwde omgeving. Ondernemerschap en het vinden van een goede belans in het nemen van risico worden door ons beloond.

RESPECT

RESPECT

Wij informeren u open en eerlijk en werken op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Wij staan voor wat we zeggen! Betrouwbaarheid en transparantie zijn voor ons de basis van een duurzaam partnerschap. Ethisch handelen staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons netwerk

Profiteer van het internationale netwerk van Crédit Agricole Leasing & Factoring.

Crédit Agricole Leasing & Factoring heeft factoringbedrijven in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Marokko, Spanje, Portugal, Polen en Italië. Met een factoringomzet van 68,3 miljard euro in 2016 is CA Leasing & Factoring SA één van de top factoring aanbieders in Europa.

Lees meer
Crédit Agricole Leasing & Factoring

Management

Schermafbeelding 2020-06-09 om 09.21.32
Alexander Stalpaert - Directeur Eurofactor Benelux

Managementervaring bij factoringbedrijven en in het bankwezen (Nederland en België). Verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische branche.

T: +32 473 75 83 68
M: Alexander.Stalpaert@eurofactor.be

Thomas Van der Doelen - Sales Manager

Ervaren specialist werkkapitaalfinanciering. Werkzaam geweest bij diverse factoringbedrijven en in het bankwezen. Verantwoordelijk voor sales en marketing. 
T: +31 653 25 68 36
M: Thomas.vanderdoelen@eurofactor.nl

Thomas van der Doelen
Dennis Veenendaal
Dennis Veenendaal – Relationship Manager

Ruime ervaring in relatiemanagement en sales bij verschillende factoringbedrijven. Verantwoordelijk voor relatiemanagement.
T: +31 610 93 41 48
M: Dennis.veenendaal@eurofactor.nl

Werken bij Eurofactor

Werken bij Eurofactor

In welke richting wilt u zich verder ontwikkelen? U heeft succesvol uw studies afgerond en en gaat de eerste stappen in uw carrière zetten.  Of u gaat uw loopbaan een nieuwe wending geven. Uw talenten, individuele ideeën en toekomstplannen tonen u de weg naar een succesvolle carrière.

Ons doel is verder door te groeien in de financiële markt wat dan ook uitstekende toekomstperspectieven biedt. Door onze platte organisatiestructuur, innovativiteit, klantgerichte aanpak en ons internationale netwerk hebben we alle troeven in handen om u een interessante loopbaan aan te bieden.

Bekijk onze vacatures